Słodki Bufet w wersji lodowej? Tego jeszcze nie widziałam! Ale pomysł i realizacja są mistrzowskie! Mnóstwo dodatków do lodów – owoce, cukierki, orzechy, wiórki kokosowe, migdały, pianki – każdy gość samodzielnie mógł stworzyć swoją ulubioną kompozycję smakową. Oczywiście każdy dodatek został opatrzony stosowną etykietą, która poza walorami estetycznymi, także ma zastosowanie praktyczne, szczególnie dla osób z alergiami pokarmowymi. Uroczy pomysł wart przeniesienia na polskie wesela.
Bridelle // Karolina Waltz
Karolina Waltz - założycielka i redaktor naczelna Bridelle.pl - pierwszego polskiego bloga ślubnego (rok założenia 2009). Autorka bestsellerowych książek ślubnych "Bridelle Style. Inspirujące pomysły na ślub", "Wasz Piękny Ślub", "Mój ślub, mój styl", "Projekt Nasz Ślub".
Z branżą ślubną związana od ponad 15 lat. Z wykształcenia dziennikarz i historyk sztuki. Autorka ponad 16 000 artykułów na blogu Bridelle.pl Uwielbia śluby w stylu boho, gypsy i whimsical. Pełni funkcję dyrektora kreatywnego i wykonawczego wydawnictwa Bridelle Publishing House. Stylistyka i producentka sesji zdjęciowych.
Współpracowała m.in. z Galią Lahav, Verą Wang, Zahavit Tshuba, Anną Campbell, Victorią Kyriakides, Liz Martinez, Allanem Hannah, Berta Bridal i wieloma innymi projektantami ślubnymi z całego świata.
Organizatorka warsztatów dla branży ślubnej Bridelle Workshops. Założycielka pierwszego magazynu ślubnego online w Polsce "Bridelle Style". Pomysłodawczyni pierwszej w Polsce platformy szkoleniowej online wedding learning WEDDIE.