Najprostszym i najbardziej efektownym sposobem wykorzystania owoców na weselnym stole, jest użycie ich, jako podstawy dla winietek. Pamiętajcie, że stoły będą w dominującej części białe – białe obrusy, białe talerze – warto rozbić tą białą plamę kolorem. A co będzie bardziej kolorowo wyglądać niż soczyste owoce? Wybierzcie twarde owoce o zwartej strukturze. Truskawki odpadają 😉 Ale cytrusy, jabłka, gruszki, brzoskwinie sprawdzą się idealnie! Warto zaopatrzyć się w szpilki florystyczne, które zakończone są ozdobną perełką. Śliczności!
23/30 MOTYW PRZEWODNI – Owoce
by Bridelle // Karolina Waltz
poniedziałek, 2 stycznia, 2012
Bridelle // Karolina Waltz
Karolina Waltz - założycielka i redaktor naczelna Bridelle.pl - pierwszego polskiego bloga ślubnego (rok założenia 2009). Autorka bestsellerowych książek ślubnych "Bridelle Style. Inspirujące pomysły na ślub", "Wasz Piękny Ślub", "Mój ślub, mój styl", "Projekt Nasz Ślub".
Z branżą ślubną związana od ponad 15 lat. Z wykształcenia dziennikarz i historyk sztuki. Autorka ponad 16 000 artykułów na blogu Bridelle.pl Uwielbia śluby w stylu boho, gypsy i whimsical. Pełni funkcję dyrektora kreatywnego i wykonawczego wydawnictwa Bridelle Publishing House. Stylistyka i producentka sesji zdjęciowych.
Współpracowała m.in. z Galią Lahav, Verą Wang, Zahavit Tshuba, Anną Campbell, Victorią Kyriakides, Liz Martinez, Allanem Hannah, Berta Bridal i wieloma innymi projektantami ślubnymi z całego świata.
Organizatorka warsztatów dla branży ślubnej Bridelle Workshops. Założycielka pierwszego magazynu ślubnego online w Polsce "Bridelle Style". Pomysłodawczyni pierwszej w Polsce platformy szkoleniowej online wedding learning WEDDIE.