1/5 Romantycznie i różowo

by piątek, 22 lipca, 2016




Wierzcie lub nie, ale róż wcale nie musi być przesłodzony. Warto go jednak wykorzystać w aranżacji ślubu – w końcu to właśnie róż jest najbardziej romantycznym kolorem. Dzisiaj pokażemy Wam jak wykorzystać róż w rustykalnych przestrzeniach. Pełen elegancji reportaż ślubny znajdziecie na naszym blogu. W reportażach ślubnych najbardziej cenię sobie emocje towarzyszące samej ceremonii. To szalenie istotny element idealnych fotografii. Dlatego ten opis zacznę od łez wzruszenia, które wystąpiły zarówno na policzkach Panny Młodej, jak i zaszkliły się w oczach Pana Młodego. Nic dziwnego. Stylizację, Narzeczeni w końcu planują od wielu miesięcy. Widok ukochanej osoby w tak niecodziennej atmosferze, wiele par przyprawia o niepohamowane emocje. Ta Młoda Para miała prawo wzruszyć się, widząc się tuż przed ceremonią wśród zebranych gości. Wyglądali naprawdę wspaniale. Panna Młoda wybrała szalenie elegancką suknię ślubną o kroju tuby na cienkich ramiączkach, lekko rozszerzającą się w okolicy bioder. Wspaniały koronkowy model, idealnie wpisujący się w styl boho. Bukiet ślubny wykonany został z wykorzystaniem peonii, anemonów, hortensji, dalii i róż. Całość wykonana w różnych odcieniach róży i złamanej bieli. Pan Młody wybrał klasyczny czarny garnitur z czarnym krawatem. Ceremonia ślubu odbył się pod starym drzewem. Wspaniałą ozdobą były duże beczki po winie. Wspaniale prezentowały się również papierowe białe lampiony, które zostały zawieszone na gałęziach drzewa. Po ceremonii przyszedł czas na przyjęcie weselne, które odbyło się w rustykalnej stodole. Wspaniale wykorzystano trend tego sezonu, czyli połączenie stołów okrągłych z podłużnymi. Na stołach znalazła się złota zastawa z subtelnie różowymi serwetami. Niesamowitego klimatu dodawały długie świeczki, które zdominowały stoły weselne. W bukietach, które również zdobiły stoły wykorzystano hortensję, peonię i różę. Słodki stół tym razem naprawdę był słodki. Jego róż bił po oczach, więc Nowożeńcy mogli mieć pewność, że wyroby cukiernicze nie zostaną niezauważone przez gości weselnych. Różowe i białe papierowe rozety zawieszone wraz ze wstążkami w odcieniach różu tworzyły wyrazistą kurtynę nad słodkim stołem. Tort weselny został wykonany z białej masy marcepanowej z subtelną dekoracją świeżych kwiatów eustomy i peonii.

 

REKLAMA

bookab

zdjęcia: CHLOE LUKA PHOTOGRAPHY
FOTOGRAFIA ŚLUBNA W WARSZAWIE

Tagi: , Kategoria: ZAGRANICZNE ŚLUBY 0





Brak komentarzy

Napisz komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *