Jeśli szukacie tortu, który pozwoli Wam zatrzymać chwilę, to z głębi serca polecamy cukiernicze dzieła sztuki od IGI SARZYŃSKIEJ. Cudownie zdobione piętra są kwintesencją elegancji, a cukrowe kwiaty uwypuklają kunszt i artyzm cukierniczki. Tu wszystko jest wyważone, a torty uznawane za ciast a z gruntu dość ciężkie, po prostu unoszą się nad ziemią swoim niebiańskim wyglądem. Iga Sarzyńska doskonale wie, jak słodycz skomponować z najnowszymi trendami, subtelnością i elegancją. Jeśli sądzicie, że tort ma być uroczy i słodki, to słodycz tych cukierniczych arcydzieł pokaże Wam, że wcale nie musicie decydować się na setki zdobień i kształtów, bo w minimalizmie i prostocie siła. Co ciekawe, wiele Par Młodych uważa, że wspaniałe chwile z wesela można zapisać jedynie na fotografiach i filmie. Iga Sarzyńska udowadnia, że prawdziwy cukiernik potrafi zatrzymać czas, by w spokoju móc zachwycać się nad pięknem tortu. Mówiąc o zatrzymaniu czasu, mamy na myśli płatki cukrowych kwiatów, które zatrzymują się w locie i delikatnie opadają na piętra tortu. Aż chciałoby się je złapać, by ich subtelna uroda nie została zachwiana. U tej cukierniczki nie znajdziecie również przaśności, bo nawet falbanki dodają zwiewności i lekkości wypiekom. Gładkość ozdobiona jest marmurkowym wzorem, który jest ciągle jednym z wiodących motywów przewodnich wesel. Jesteśmy przekonane, że torty Igi Sarzyńskiej będą stanowić wspaniałą dekorację weselnych stołów, bo na najnowszych fotografiach do naszej książki prezentują się po prostu wyśmienicie.