Cekiny na torcie? Czemu nie?! Niech nie zmylą Was pozory, że taki pomysł może przynieść kiczowate efekty, gdyż jest wręcz przeciwnie! Złote lub srebrne zdobienia na torcie wyglądające jak niewielkie mieniące się cekiny tworzą wspaniały efekt. Idealnie pasują do motywu glamour, więc jeśli planujecie aranżację w tym klimacie to koniecznie weźcie pod uwagę cekinowe torty. Są obłędnie piękne i niezwykle efektowne, co z pewnością zobaczycie na poniższych zdjęciach. PS. Te cekiny są oczywiście jadalne 😉
Bridelle // Karolina Waltz
Karolina Waltz - założycielka i redaktor naczelna Bridelle.pl - pierwszego polskiego bloga ślubnego (rok założenia 2009). Autorka bestsellerowych książek ślubnych "Bridelle Style. Inspirujące pomysły na ślub", "Wasz Piękny Ślub", "Mój ślub, mój styl", "Projekt Nasz Ślub".
Z branżą ślubną związana od ponad 15 lat. Z wykształcenia dziennikarz i historyk sztuki. Autorka ponad 16 000 artykułów na blogu Bridelle.pl Uwielbia śluby w stylu boho, gypsy i whimsical. Pełni funkcję dyrektora kreatywnego i wykonawczego wydawnictwa Bridelle Publishing House. Stylistyka i producentka sesji zdjęciowych.
Współpracowała m.in. z Galią Lahav, Verą Wang, Zahavit Tshuba, Anną Campbell, Victorią Kyriakides, Liz Martinez, Allanem Hannah, Berta Bridal i wieloma innymi projektantami ślubnymi z całego świata.
Organizatorka warsztatów dla branży ślubnej Bridelle Workshops. Założycielka pierwszego magazynu ślubnego online w Polsce "Bridelle Style". Pomysłodawczyni pierwszej w Polsce platformy szkoleniowej online wedding learning WEDDIE.