Kąciki ze słodkościami, stacje live cooking czy bary z wybranymi smakołykami zdobywają ogromną popularność na całym świecie. O ile kąciki ze słodkościami są standardem, o tyle wyspecjalizowane bary, np: tylko z lodami, albo muffinami, albo pizzą są nowością. Ja je uwielbiam! Są ciekawą alternatywą dla dań serwowanych do stolików. Dają szansę na spróbowanie przysmaków, których goście mogli nigdy nie jeść. Szczególnie polecam stoły z daniami regionalnymi – będą one wielką atrakcją zarówno dla gości z innych rejonów Polski, jak i zagranicy. Dla nas pierogi, smalec czy kiszone ogórki to żadna atrakcja, ale dla obcokrajowców to nowość i fantastyczna kulinarna przygoda. Zobaczcie, jak można pomysłowo zaaranżować pyszne miejsca na weselu 🙂 Jak mawiał Ciasteczkowy Potwór – OM NOM NOM NOM!
REKLAMA
* * *
DOMOWE CIASTECZKA
* * *
TORTY I TORCIKI
* * *
PĄCZKI
* * *
SUSHI
* * *
CUKIERKI
* * *
WATA CUKROWA
* * *
DOMOWE PIECZYWO Z DODATKAMI
* * *
OSTRYGI
* * *
BABECZKI
* * *
PIZZA
* * *
POPCORN
* * *
LODY
* * *
TACO